Manja slova Veća slova RSS
>

Javni poziv - Nacrt nacionalne strategije za kontrolu populacije pasa u Crnoj Gori

Datum objave: 04.11.2019 15:37 | Autor: UBHVFP

Ispis Štampaj stranicu


Na osnovu čl. 14 i 15 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Službeni list CG", broj 41/18), Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove, daje na javnu raspravu

NACRT NACIONALNE STRATEGIJE
 ZA KONTROLU POPULACIJE PASA U CRNOJ GORI
i upućuje

J A V N I  P O Z I V 

državnim organima, Glavnom gradu, Prijestonici i opštinama, strukovnim udruženjima, naučnoj i stručnoj javnosti, nevladinim organizacijama i drugim zainteresovanim organima i organizacijama,  udruženjima i pojedincima da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta nacionalne strategija za kontrolu populacije pasa u Crnoj Gori.
Javna rasprava o Nacrtu nacionalne strategija za kontrolu populacije pasa u Crnoj Gori trajaće 30 dana od dana objavljivanja javnog poziva na internet stranici Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove i portalu e-uprave.
Javna rasprava se sprovodi organizovanjem okruglih stolova i dostavljanjem primjedbi, predloga i sugestija u pisanom i elektronskom obliku na Obrascu 4 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija na adresu: Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove, ul. Serdara Jola Piletića br. 26, 81000 Podgorica ili na e-mail adrese:


Javni poziv objavljuje se na internet stranici Uprave za bezbjednost hrabne, veterinu i fitosanitarne poslove http://www.ubh.gov.me/uprava i portalu e-uprave.
Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove ćе sve prispjele inicijative, prijedloge, sugestije i komentare razmotriti i uzeti u obzir prilikom sačinjavanja Predloga nacionalne strategija za kontrolu populacije pasa u Crnoj Gori i sačiniti izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi, koji će se objaviti na internet stranici Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove i portalu e-uprave, u roku od 15 dana od dana završetka javne rasprave.

U prilogu možete preuzeti: