Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Јавни позив - Нацрт националне стратегије за контролу популације паса у Црној Гори

Датум објаве: 04.11.2019 15:37 | Аутор: УБХВФП

Испис Штампај страницу


На основу чл. 14 и 15 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија ("Службени лист ЦГ", број 41/18), Управа за безбједност хране, ветерину и фитосанитарне послове, даје на јавну расправу

НАЦРТ НАЦИОНАЛНЕ СТРАТЕГИЈЕ
 ЗА КОНТРОЛУ ПОПУЛАЦИЈЕ ПАСА У ЦРНОЈ ГОРИ
и упућује

Ј А В Н И  П О З И В 

државним органима, Главном граду, Пријестоници и општинама, струковним удружењима, научној и стручној јавности, невладиним организацијама и другим заинтересованим органима и организацијама,  удружењима и појединцима да се укључе у јавну расправу и дају свој допринос у разматрању Нацрта националне стратегија за контролу популације паса у Црној Гори.
Јавна расправа о Нацрту националне стратегија за контролу популације паса у Црној Гори трајаће 30 дана од дана објављивања јавног позива на интернет страници Управе за безбједност хране, ветерину и фитосанитарне послове и порталу е-управе.
Јавна расправа се спроводи организовањем округлих столова и достављањем примједби, предлога и сугестија у писаном и електронском облику на Обрасцу 4 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија на адресу: Управа за безбједност хране, ветерину и фитосанитарне послове, ул. Сердара Јола Пилетића бр. 26, 81000 Подгорица или на е-маил адресе:


Јавни позив објављује се на интернет страници Управе за безбједност храбне, ветерину и фитосанитарне послове хттп://www.убх.гов.ме/управа и порталу е-управе.
Управа за безбједност хране, ветерину и фитосанитарне послове ће све приспјеле иницијативе, приједлоге, сугестије и коментаре размотрити и узети у обзир приликом сачињавања Предлога националне стратегија за контролу популације паса у Црној Гори и сачинити извјештај о спроведеној јавној расправи, који ће се објавити на интернет страници Управе за безбједност хране, ветерину и фитосанитарне послове и порталу е-управе, у року од 15 дана од дана завршетка јавне расправе.

У прилогу можете преузети: